Domácí celek byl hodně nemotivovaný po vítězství nad Domažlicemi, jejich nadšení ale zchladil hned ve druhé minutě chomutovský Pikl, který za pokutovým územím získal míč a napálil jej do růžku domácího brankáře Kykala. Hned v páté minutě ale hosté chybovali v obraně a Kulhánek zařídil vyrovnání, což naznačovalo divoký průběh zápasu.

Oboustranně útočné utkání pokračovalo a další minuty patřily Chomutovu. Smrž nejprve v osmnácté minutě nastřelil tyč, o tři minuty později již Tomáš Smola přehlavičkoval vybíhajícího brankáře a zvýšil na 1:2. Hosté vyběhli lépe i do druhého poločasu a jejich nasazení se opět projevilo, když se trefil Nádeníček a zvýšil už na 1:3.

V 54. minutě mohl přidat čtvrtou branku Tomáš Smola, jeho střela ale letěla nad. O dvě minuty později byla na hřišti k vidění zajímavá situace, kdy se do sebe při střetu pustili Michal Vaniš a Milan Smrž.  Oba byli hlavním rozhodčím vyloučeni. Více prostoru na hřišti svědčilo lépe domácím, kteří dokázali z kopačky Bendla vstřelit kontaktní gól. Zanedlouho poté se dočkal Letohrad i vyrovnání, nešťastnou tečí ho zařídil chomutovský Dubský.

Chomutov ale vyrovnání nepoložilo a po přesné rozehrávce Tomáš Smola opět převážil misky vah na stranu svého týmu – 3:4. Letohrad ani tentokrát nepolevil a stále útočil za pomoci hlasivek svých diváků. A v sedmdesáté minutě bylo opět vyrovnáno, na konečných 4:4 upravil Faltus. Divoký zápas tak skončil smírně.

Chomutovské čeká již poslední utkání letošní sezóny, které odehraje v sobotu na svém trávníku. Ročník zakončí proti Domažlicím, utkání začíná v tradičním čase  10:15.